Nišvil: Mango Džeri na bis

Izvor: Blic, 14.Avg.2011, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišvil: "Mango Džeri" na bis

Treće veče "Nišvila" obeležio je nastup benda "Mango Džeri" koga je nakon fantastične jednočasovne svirke publika vratila na bis.

Na niškoj tvrđavi treće večeri publici se najpre predstavio bend "Milo Suhomel" iz Slovačke, a potom "Saransk Big Bend" iz istoimenog glavnog grada ruske republike Moldavije. Njihov specijalni gost bio je Oleg Kirejev, jedan od najboljih ruskih saksofonista i kompozitora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << I bugarska pevačica Maja Nova pobrala je sve simpatije posetilaca na niškoj tvrđavi. Zvezde večeri, bend "Mango Džeri", ispunio je sva očekivanja i priredio je pravo bluz veče. Posle jednočasovnog nastupa publika ih je vratila na bis nakon čega su izveli svoj najveći hit "In the summertime" koji je do sada prodat u 30 miliona primeraka. Na bini je zajedno sa članovima popularnog britanskog sastava plesalo i dvadesetak devojaka. U nastavku večeri na binu je izašao "Motif", džez kvartet iz Norveške, a nakon njih očekuje se nastup Miška Plavog i Lene Kovačević.

Povezane vesti: Prve večeri Nišvila nastupa Solomon Bark Na „Nišvilu“ će svirati 50 grupa

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MANGO DŽERI ZAPALILI TVRĐAVU

Izvor: Kurir, 14.Avg.2011

Bluz dibiduz! Mango Džeri bluz bend, predvođen pevačem, gitaristom i autorom Rojem Dorsetom, predstavio je Nišu svoj bluz program na trećoj večeri ovogodišnjeg Nišvila. Reč je o sastavu koji je prema broju prodatih singlova i albuma verovatno najuspešniji..Bluz dibiduz!..Mango Džeri bluz bend,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.