Nišvil: „Izvoz džeza“ u Beograd 2. decembra

Izvor: Danas, 18.Nov.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišvil: „Izvoz džeza“ u Beograd 2. decembra

Internacionalni festival Nišvil, koji beleži 35. izdanje od nastanka niškog džez festivala na koji se naslanja, a 24. pod tim imenom, najavio je "izvoz džeza" u Beograd, kroz koncert u Sava centru, 2. decembra, na kojem će nastupiti DŽipsi kingsi, Eyot i Nišvil big bend. Članak Nišvil: „Izvoz džeza“ u Beograd 2. decembra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Slovenački policajci zaoštavaju štajk zbog plata

Izvor: Danas, 19.Nov.2018, 12:53

Sindikat slovenačkih policajaca, najavio je za danas zaoštravanje belog štrajka, u neizvesnim pregovorima s vladom oko povećanja plata. Članak Slovenački policajci zaoštavaju štajk zbog plata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.