Izvor: Medijski istraživački centar, 12.Avg.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložbe fotografija na Nišvillu 2012

Nišville jazz festival će u sklopu ovogodišnjeg izdanja predstaviti tri izložbe fotografija: „Sav taj Jazz“ – Aleksandra Plačkova, „Živeti od danas do sutra“ – Bojana Bonića i „Serbian Jazz, Bre“! – Ivana Grlića.
 U ponedeljak 13. avgusta, Nišville i Galerija „Art 55“ predstaviće postavku „All that Jazz“ novosadskog fotografa.Aleksandra Plačkova, inače pasioniraong ljubitelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << i dobrog poznavaoca  džeza.  Fotografije Aleksandra Plačkova moći će da se vide u Galeriji „Art 55“  (Ćirila i Metodija 17a) do 25. avgusta                                                                     
U utorak, 14. avgusta – na dan početka programa na River stage posvećenom Šabanu Bajramoviću, u „Salonu 77“ u Tvrđavi, biće otvorena izložba fotografija Bojana Bončića pod zajedničkim nazivom „Pogledi sa margine“ nastalih kao plod dvogodišnjeg rada – ovoga puta pod nazivom „Živeti od danas do sutra“.  
Na dan otvaranja zvaničnog programa Nisvilla, u četvrtak 16. avgusta u Press centru Nisvilla (Galerija Paviljon u Tvrdjavi) premijerno u Nišu biće predstavljena izložba Ivana Grlića „Serbian Jazz, Bre!“ – multimedijalni umetnički projekat koji je baziran na portretima naših najznačajnijih muzičara iz žanra jazza koji je deo projekta „Serbian bre“ koji je Grlić započeo 2001. godine. „Serbian, bre“ je zamišljen kao višeslojni, višegodišnji projekat, sa ciljem da prikaže, zabeleži i zamrzne u vremenu lica koja nešto znače i skrene pažnju na ljude koji vrede i koji bi trebalo da imaju svoje mesto u istoriji našeg naroda.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložbe fotografija na Nišvillu

Izvor: Popboks, 13.Avg.2012, 08:10

Na predstojećem Nišville jazz festivalu biće postavljene tri izložbe fotografija: Sav taj jazz - Aleksandra Plačkova, Živeti od danas do sutra Bojana Bončića i Serbian Jazz, Bre! Ivana Grlića.

Nastavak na Popboks...

Džez u objektivu na Nišvilu

Izvor: B92, 13.Avg.2012

Nišvil jazz festival će u sklopu ovogodišnjeg izdanja predstaviti čak tri izložbe fotografija: „Sav taj Jazz“ - Aleksandra Plačkova, „Živeti od danas do sutra“ - Bojana Bonića i „Serbian Jazz, Bre“! – Ivana Grlića...Već od danas (13. avgust), Nišville i Galerija „Art 55“...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.