Festival Nišvil poklanja muzičarima besplatne radionice

Izvor: juGmedia, 06.Jul.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival Nišvil poklanja muzičarima besplatne radionice

NIŠ – Nišvil džez festival i ove godine organizuje besplatne radionice za većinu instrumenata koji se koriste u džezu ( klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti, vokal..), ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju…

Svi zainteresovani (studenti muzičkih akademija, učenici muzičkih škola, ali i samouki muzičari), mogu da se prijave tako što će skinuti formular koji se preuzima na sajtu festivala – strana „radionice“ : http://www.nisville.com/index.php/sr/program-srp/radionice-srp >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << , ili, na engleskoj strani: http://www.nisville.com/index.php/en/line-up/radionice-eng u sklopu informacije o radionicama.

Popunjene prijave – formulare treba poslati na na mail workshop@nisville.com , najkasnije do 4. avgusta.

Broj polaznika je ograničen, a izabrani polaznici radionica dobiće besplatne propusnice za kompletan festival.

(Kraj)Mia
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.