Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2023, 09:57

Edo Maajka na otvaranju, "Elemental" na zatvaranju "Midnajta" na "Nišvilu"

Festival Nišvil će opet imati i hip-hop binu svake večeri od 10. do 13. avgusta do ponoći, kada će do jutarnjih sati uslediti nastupi di-džejeva koji će promovisati fank, soul, disko i sving muziku. Direktor festivala Ivan Blagojević rekao je da je posle glavne bine, Midnight najposećeniji i najavio da će na otvaranju nastupiti Edo Maajka, dok će poslednje večeri svirati Elemental.

Prve večeri festivala od 21 sat nastupiće Dušan Tošić iz Niša, poznatiji kao Stone >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Cutta, nakon njega publiku očekuje nastup takođe repera iz Niša Infamous. Poslednji nastup rezervisan je za Edo Maajku, čiji će nastup biti završen u ponoć. Nakon toga posetioce festivala očekuju nastupi di-džejeva Bruce Hullter, Keyser i Shuriken, kao i Whoo-D.

Druge večeri festivala od 20:30 do ponoći, očekuju se nastupi Inflorious Records-a iz Niša, Pijemonta iz Lazarevca, kao i Taz-a i Alekse, dok će hip-hop deo biti završen nastupom Zad Agalot. Posle ponoći nastupiće di-džejevi Milan Knežević, Rocco Pandiani B2B Jazzysad i Mr Danny V.

Pretposlednjeg dana, ljubitelje hip-hop muzike očekuju nastupi Otvorenog Balkana i Sunrise-a, nakon čega će biti emitovan film “Gru tu je”. Sat nakon ponoći počeće nastup Jazzman-a, zatim će uslediti Željko Kerleta i Bob Senrab i Lemon.

Poslednje večeri, nastupiće MSasha, Tkac, a nastupom Elementala biće završen hip-hop deo Nišvila.

Ruben Estevez i Harvinder Singh biće za di-džej pultom, dok će Nišvil zavnično biti završenen nastupom Dejana Šobota, poznatiji kao di-džej Loptica.

Prvi put će se ulaz na Midnight binu naplaćavati, dnevne ulaznice koštaće 500 dinara, a direktor Nišvila Ivan Blagojević naveo je da je to zbog toga što imaju budžet na nivou 2019. godine, dok su troškovi porasli za 50%, te dodao da će od minusa u kojem bude poslovao Nišvil ove godine i zavisiti budućnost festivala.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.