Edo Maajka ipak ne dolazi na Nišvil, ulaz sutra besplatan na hip-hop bini

Izvor: JužneVesti.com, 09.Avg.2023, 21:04

Edo Maajka ipak ne dolazi na "Nišvil", ulaz sutra besplatan na hip-hop bini

Bosansko-hercegovački reper Edo Maajka ipak neće nastupiti na otvaranju prve festivalske večeri Nišvil džez festivala i to iz zdravstvenih razloga, kako je saopštio Južnim vestima. Organizatori su potvrdili da ovaj muzičar sutra neće "zatvoriti" hip-hop binu, kao i da nema zamenu, pa će program zato početi nešto kasnije i ulaz se prve večeri neće naplaćivati.

Hip-hop bina biće uskraćena za Edina Osmića prepoznatljivog po pesmama Prikaze, Suze, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Bomba i mnoge druge, a njegovim nastupom trebalo je da bude završeno prvo festvalsko veče.

Iz Nišvila su potvrdili da je nastup repera Edo Maajka nažalost otkazan zbog bolesti, samo dan pre ranije zakazanog nastupa, a zamene nema, jer kažu da je nisu ni tražili, ali će zato posetioci moći besplatno sutra da uđu na hip-hop binu.

Te prve večeri festivala, 10. avgusta, planirano je da program počne u 21 sat, ali organizatori najavljuju da će to biti nešto kasnije zbog otkazivanja "hedlajnera".

Prvi će nastupiti Dušan Tošić iz Niša, poznatiji kao Stone Cutta, nakon njega publiku očekuje nastup takođe repera iz Niša Infamous, a potom posetioce festivala očekuju nastupi di-džejeva Bruce Hullter, Keyser i Shuriken, kao i Whoo-D.

Druge večeri festivala od 20:30 do ponoći, očekuju se nastupi Inflorious Records-a iz Niša, Pijemonta iz Lazarevca, kao i Taz-a i Alekse, dok će hip-hop deo biti završen nastupom Zad Agalot. Posle ponoći nastupiće di-džejevi Milan Knežević, Rocco Pandiani B2B Jazzysad i Mr Danny V.

Pretposlednjeg dana, ljubitelje hip-hop muzike očekuju nastupi Otvorenog Balkana i Sunrise-a, nakon čega će biti emitovan film “Gru tu je”. Sat nakon ponoći počeće nastup Jazzman-a, zatim će uslediti Željko Kerleta i Bob Senrab i Lemon.

Poslednje večeri, nastupiće MSasha, Tkac, a nastupom Elementala biće završen hip-hop deo Nišvila.

Ruben Estevez i Harvinder Singh biće za di-džej pultom, dok će Nišvil zavnično biti završenen nastupom Dejana Šobota, poznatiji kao di-džej Loptica.

Prvi put će se ulaz na Midnight binu naplaćavati, dnevne ulaznice koštaće 500 dinara, a direktor Nišvila Ivan Blagojević naveo je da je to zbog toga što imaju budžet na nivou 2019. godine, dok su troškovi porasli za 50%, te dodao da će od minusa u kojem bude poslovao Nišvil ove godine i zavisiti budućnost festivala.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Film "Gru tu je" premijerno na "Nišvilu"

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2023, 11:58

Dokumentarni film Gru tu je, o Daliboru Andonovu Gruu publika će premijerno moći da vidi u subotu, 12. avgusta od 22:30 na Hip-hop bini Nišvil džez festivala. Nakon što je prvobitno film prikazan u Beogradu za Gruove prijatelje i porodicu, organizatori navode da će srpska premijera biti u Nišu...Film...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.