Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2023, 22:19

Džez novost na Roštiljijadi – „Nišvil u Leskovcu“

LESKOVAC

Ovogodišnja Roštiljijada biće održana u periodu od 21.-27. avgusta i već se krenulo sa razgovorima onih koji bi trebalo da nastupe na istoj, reči su direktora Turističke organizacije Leskovca Nebojše Kocića. On je za cene koje pojedini izvođači traže za sovj nastup rekao da su „vrlo čudne i vrlo visoke“.

„Za neke od njih je to preskupo, ne pada nam na pamet da toliko plaćamo… >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Mene ne iznenađuju oni pevači koji su stvarno velike zvezde, ali me iznenađuju oni koji nisu tako veliki, ali su im ifre enormne. Mi imamo budžet koji je toliki koliki je i tu ćemo da se uklapamo, on iznosi 15 miliona. Imamo i problem što više ne znamo koga da zovemo, a da taj već nije nastupao na Roštiljijadi. Mislim da će se to vrlo brzo znati.“

Kocić je najavio i jedno, kako je rekao, dodatno veče, odnosno biće nastupa i u nedelju, odnosno biće to veče „Nišvil u Leskovcu“.

„Par grupa sa džez festivala „Nišvil“ nastupiće i u Leskovcu, na glavnoj bini. Ko će to biti odlučićemo u dogovoru sa organizacijom „Nišvila“.

KOCIĆ : TOL je organizacija koja proizvodi turistički proizvod, ne proizvodi ništa što bi se prodalo

Kocić se osvrnuo i na česta pitanja „da li je TOL poslovao pozitivno ili negativno kada je u pitanju Roštiljijada?“.

„TOL je organizacija koja proizvodi turistički proizvod, kao i sve druge turističke organizacije u Srbiji. Mi ne proizvodimo ništa što bi se prodalo, pa da znamo okoliko to košta. Naravno, znamo koliko koštaju štandovi, ali ideja rada turističkih organizacija je da naprave turistički proizvod koji će da privuče pažnju ljudi, i privući 100, 200 ili pola miliona ljudi u grad. Ako oni ostave samo jedan evro, to je pola miliona evra u gradu. Mi ćemo nekad prodati više štandova, nekad manje, kao kad je bila korona… Mi ćemo vrlo brzo imati sastanak sa našim ljudima koji drže restorane kako bi se dogovorili da se i oni pojave na Roštiljijadi. Krajnje je vreme za to. Ako oni imaju interesa od nas, jer im se poovećava broj gostiju, onda bi bilo lepo da se i oni pojave na Roštiljijadi, da ne bude samo tri štanda iz Leskovca. Oni imaju problema sa radnom snagom, a naš predlog je da oni naprave niz gde će samo da prodaju roštilj, ne moraju da imaju i baštu…“

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.