Izvor: BalkanRock.com, 24.Jun.2023, 08:01

Dubioza Kolektiv na otvaranju Nišvila

Ove godine međunarodno najuspešniji sastav sa prostora bivše Jugoslavije Dubioza Kolektiv obeležava dve decenije rada i u okviru svoje aktuelne svetske turneje nastupiće u Nišu, u četvrtak, 10. avgusta 2023. u glavnom programu na otvaranju predstojećeg Nišville jazz festivala. Bend Dubioza Kolektiv je osnovan tačno pre 20 godina – 2003. godine, a od prvog albuma […] The post Dubioza Kolektiv na otvaranju Nišvila first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

BOA II u Tvornici kulture promovirat će novi album i izvesti svoje najveće hitove

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jun.2023, 07:02

Zagrebačka grupa BOA II na krilima novog albuma “Sinovi i kćeri“, ali i starih poznatih hitova koji su obilježili nekoliko desetljeća regionalne glazbe, nastupit će u Tvornici kulture u petak, 13. listopada 2023. godine. Mladen Puljiz osnovao je u sedamdesetima bend BOA s prijateljem Slavkom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.