Izvor: Blic, 13.Avg.2023, 15:23

DIREKTOR NIŠVILA PROVEO NOĆ U BOLNICI Devojka koja je pala sa bedema nije životno ugrožena, neophodan duži oporavak

Nišville jazz festival izražava žaljene zbog nesreće koja se noćas, oko 03:00, dogodila na obodu Nišville Midnight jazz dance stage-a, kada je devojka pala sa bedema. Direktor Nišvila Ivan Blagojević je noć proveo u bolnici i sačekao saopštenje dežurnog lekara koji je rekao da je devojka koja je dovezena u Urgentni centar svesna i orijentisana, odnosno, da nije da nije životno ugrožena, kao i da se oseća dobro, mada su povrede teže prirode i da je neophodan duži oporavak.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor Nišvila: Devojka koja je pala sa tvrđave se oseća dobro

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2023

Nišville jazz festival je izrazio žaljenje zbog nesreće u kojoj je devojka noćas oko 3h pala sa bedema niške Tvrđave.

Nastavak na Radio 021...

Oglasio se "Nišvil" nakon pada devojke sa bedema Tvrđave

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2023

Nišvil džez festivall izražava žaljene zbog nezgode koja se noćas dogodila na obodu Midnight bine u Nišu, kada je devojka pala sa bedema, naveo je u svom saopštenju direktor festivala Ivan Blagojević...Kako je rekao, on je noć proveo u bolnici i sačekao saopštenje dežurnog lekara koji je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.