Britanska kantautorka Tammy Payne na Nišvilu

Izvor: Studnel.com, 03.Jul.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska kantautorka Tammy Payne na Nišvilu

Tammy Payne je poznata kao pevačica, kompozitor, tekstopisac i multiinstrumentalista, a u svetu se kotira i kao jedna od najboljih soul pevačica tokom protekle dve decenije. Niškoj publici će predstaviti svoj album Viva Outsider objavljen 2014. godine, koji je upečatljiva kombinacija bluza, džeza, soula i folka. Postavu njenog benda na Nišvilu činiće: Ruth Hammond (klavijature), >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << Neil Smith (gitara), Will Harris (bas) i Matt Brown (bubnjevi). 
Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Nišvil džez festivala.

tammy paynedzezsoulbluznisvilnisvil dzez festival

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Besplatne radionice za mlade muzičare na Nišvilu

Izvor: Studnel.com, 04.Jul.2015, 17:07

Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara koji je potrebno preuzeti sa sajta Nišvil džez festivala. Zatim prethodno popunjeni formular treba poslati na mejl: workshop@nisville.com. Broj mesta je ograničen. Izabranim polaznicima biće obezbeđene propusnice za kompletan festival.. Radionice...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.