Bluz Braders pevali za novinare

Izvor: Studio B, 17.Avg.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bluz Braders pevali za novinare

Nastupom muzičara iz Japana, SAD-a i Niša večeras se zatvara NIšvil. Čuveni Bluz braders koncert započeli na susretu s novinarima.

Koncert originalnog benda Bluz Braders najavljen za večeras na zatvaranju džez festivala Nišvil počeo je danas na konferenciji za novinare. Na molbu ili bolje reći provokaciju novinara, četvorica članova >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << benda otpevali su, uz zvuke usne harmonike, jednu numeru iz večerašnjeg repertoara.

Bluz Bradersi su u prepoznatljuivom outfitu, u svom maniru opušsteno i duhovito razgovarali sa novinarima a potom i sa prolaznicima u Niškoj tvrđavi. Sve prisutne je naviše zanimalo koliko životi ovih muzičara imaju sličnosti sa likovima u istoimenom filmu.

" Naša misija se nastavlja, mnoge stvari se događaju, živeći u Njujorku mi svakog dana proživljavamo Bluz Braders", rekao je jedan od članova grupe Bobby "Sweet Soul" Harden.

Nišvil se večeras završava nastupima japanskog tria Takamen Nabuki, američke Iyeoke, brazilskog tria Danijela Markesa, a na samom zatvaranju nastupiće niška grupa Proces.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Bluz Braders pevali za novinare

Izvor: Akter, 17.Avg.2014

Koncert originalnog benda Bluz Braders najavljen za večeras na zatvaranjku Nišvil džez festivala počeo je danas na konferenciji za novinare..Na molbu ili bolje reći provokaciju novinara četvorica članova benda otpevali su, uz zvuke usne harmonike jednu numeru iz večerašnjeg repertoara...Bluz...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.