Blagojević:”Zakasnele uplate sredstava dovode u pitanje kredibilitet Nišvila” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 22.Jul.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagojević:”Zakasnele uplate sredstava dovode u pitanje kredibilitet Nišvila” (VIDEO)

Menadžment džez festivala ,,Nišvil“ zahtevaće da se nadalje sklapaju višegodišnji ugovori sa Gradom i državom koji bi trebalo da su glavni finansijeri. Razlog je to što prenos sredstava svake godine kasni, zbog čega se dešava da neki programi moraju da budu otkazani, što dovodi u pitanje renome festivala kod producenata ali i poverenje najčuvenijih džez izvođača današnjice koji na ovu nišku manifestaciju dolaze.
Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Nišvila je, u intervjuu za Nišku televiziju rekao da se u ovom trenutku ne zna da li će uopšte biti para za najavljeni besplatni program tokom cele noći kod nekadašnjih ateljea u Tvrdjavi, koji je osmisljen i da bi se ukazalo na problem zapustenih kulturnih prostora u Nišu.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.