Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Jun.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ansambl VisAntiqua u Etnografskom muzeju

U petak, 7. juna od 20.00, u Etnografskom muzeju nastupiće Ansambl VisAntiqua i predstaviti srednjovekovnu, renesansnu i ranobaroknu muziku. Ansambl VisAntiqua se bavi interpretacijom rane muzike a pojavljivali su se na binama Festivala rane muzike u Beogradu, niškog Jazz festivala Nisville, svetskog viteškog festivala „Battle of the Nations“. Pored Srbije, ovi muzičari nastupali su i … The post Ansambl VisAntiqua u Etnografskom muzeju appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

DOB: Miloš Branisavljević Quartet feat. Muzikon

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Jun.2019

U Domu omladine Beograda, 11. juna od 21.00, nastupiće džez sastav Miloš Branisavljević Quartet i gudačkog kvarteta Muzikon. Ovaj koncert deo je serijala „The Magic Never Stops“ (Magija ne prestaje) organizacije Multikultivator. Miloš Branisavljević Quartet je prvi džez sastav u Srbiji sa...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.