Onlajn Nišvil počinje danas predstavom za decu Crvenkapa

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2020, 10:39

Onlajn Nišvil počinje danas predstavom za decu "Crvenkapa"

Više od 30 različitih programa na prvom delu ovogodišnjeg Nišvila, uključujući i pozorišne predstave (Nišville Jazz Teatar), filmske projekcije (Nišville Movie Summit), likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa biće održano od 13. do 16. avgusta preko live stream-a. Program počinje danas u 20 sati predstavom "Crvenkapa" Pan teatra.

Zbog epidemiološke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << situacije, programi će biti izvedeni na Letnjoj pozornici bez prisustva publike, a moći će da se prate uživo na ovom linku.

Najveći deo programa održaće se od 17. do 20. septembra ove godine ako popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance - kažu organizatori.

Program onlajn dela

Ovo je prvi put posle 25 godina da dolazi do odlaganja Nišvila.

Naime, samo je prvi Nišville jazz festival odložen sa decembra 1994. na januar 1995. zbog restrikcije struje. Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija, kao i sada - celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta 2021. - dodaju organizatori.

Onima koji su već kupili ulaznice za ovogodišnji Nišvil organizatori poručuju da će moći da ih iskoriste u septembru ako festival bude održan uživo ili avgusta sledeće godine ukoliko bude pomeren.

Za sve nedoumice oko eventualnog povraćaja novca za već kupljene ulaznice, poručuju publici da se obrati prodajnoj mreži Ticket Vision na telefon 0900 11 00 11 ili da pošalju upit na sledeće e-mail adrese: [email protected] i [email protected]

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.