Mubarak poriče optužbe za korupciju

Izvor: TvojPortal.com, 10.Apr.2011, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mubarak poriče optužbe za korupciju

KAIRO 10. 04. 2011

Izvor: Press ,  Beta-AP

Bivši predsednik Egipta Hosni Mubarak je u svom prvom obraćanju javnosti od napuštanja položaja odbacio optužbe da je zloupotrebio položaj kako bi povećao bogatstvo

 

 
Mubarak je u govoru emitovanom danas na panarapskoj televiziji Al Arabija, rekao da je spreman da sarađuje u svakoj istrazi kako bi dokazao da ne poseduje imovinu u inostranstvu, niti račun u nekoj inostranoj banci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << /> Al Arabija navodi da je govor snimljen u subotu, pošto su se demonstranti okupili na Trgu Tahrir u Kairu, tražeći da vladajući vojni savet pokrene istragu o Mubarakovom bogatstvu.
To je, napominje agencija Asošiejted pres (AP), bio ključni zahtev Egipćana koji su 11. februara, posle 18 dana protesta, oterali Mubaraka s vlasti.
celu vest možete pročitati na linku
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/globus/story/157455/Mubarak+pori%C4%8De+optu%C5%BEbe+za+korupciju.html

EgipatHosni Mubarak

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.