Lara Logan: Silovali su me rukama 40 minuta

Izvor: Glas javnosti, 01.Maj.2011, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lara Logan: Silovali su me rukama 40 minuta

NJUJORK - Novinarka američke TV mreže CBS, Lara Logan, progovorila je javno o tome što joj se događalo tokom protesta u Egiptu.

Otkrila je strašne detalje, od onih kako su je pokušali silovati i kako su uživali dok su bili nasilni prema njoj.

Tog kobnog 11. februara izveštavala je iz Kaira, u blizini Trga Tahrir, gde su se odvijali protesti protiv režima Hosnija Mubaraka. Sve je bilo u redu do jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << trenutka, kad je njenom snimatelju nestalo baterije u kameri.

- Bahar  me pogledao i rekao da moramo da idemo. On je čuio da je neko iz gomile rekao da hoće da mi skine pantalone. Mislila sam da ću poginuti, ali posle mučenja koje bi moglo večno da traje. Silovali su me rukama oko 40 minuta, a sudjelovalo je 200 do 300 muškaraca. Uživali su nanositi mi bol - rekla je za CBS Lara Logan.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.