Hosni Mubarak povredio glavu

Izvor: Vostok.rs, 16.Dec.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hosni Mubarak povredio glavu

16.12.2012. -

Bivši predsednik Egipta Hosni Mubarak, koji se nalazi na izdržavanju doživotne kazne, je pao u zatvorskom kupatilu i povredio glavu, prenose egipatski mediji, pozivajući se na zatvorske stražare. Da li povreda predstavlja opasnost za zdravlje 84-godišnjeg Mubaraka nije saopšteno.

Hosni Mubarak se nalazio na čelu Egipta 30 godina i bio je primoran da da ostavku u februaru 2011. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << godine posle masovnih narodnih demonstracija. U junu 2012. godine Mubarak je osuđen na doživotnu robiju zbog naredbe da se primeni bojna municija prilikom rasterivanja demonstranata.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.