Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Dec.2012, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mubarak se povredio u zatvoru

Bivši egipatski predsednik Hosni Mubarak povredio se u subotu kada je pao u tuš kabini zatvora i udario se u glavu, prenosi agencija Mena. Mubaraka leče od podliva krvi i povreda na glavi u bolničkom zatvoru, na jugu Kaira. Mubarak (84) je vodio Egipat tokom tri decenije pre nego što je otišao s vlasti 11. februara 2011. godine posle uličnih protesta. On je 2. juna osuđen na doživotni zatvor za represiju tokom uličnih protesta u kojima je stradalo 850 ljudi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Mubarak povrijeđen u zatvorskoj bolnici

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2012

KAIRO - Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak zadobio je povrede glave i modrice na prsima kada je pao u tušu zatvorske bolnice, javila je državna novinska agencija MENA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.