Brnabićeva sa novim ambasadorom UAE

Izvor: RTS, 08.Mar.2018, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva sa novim ambasadorom UAE

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić primila je novopostavljenog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji Mubaraka Al-Daherija i pozitivno ocenila sveukupnu bilateralnu saradnju dve države.
Premijerka Ana Brnabić je poželela dobrodošlicu novom ambasadoru i izrazila uverenje da će zajednički raditi na unapređenju prijateljskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odnosa i ekonomskoj saradnji u obostranom interesu, ističući da Srbija i Ujedinjeni Arapski Emirati već sprovode više uspešnih zajedničkih projekata.

Ambasador je prepoznao nove mogućnosti za saradnju u oblastima energetike, građevinarstva i turizma i izrazio očekivanje da će se povećati broj investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji žele da posluju u Srbiji, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.
Sagovornici su se složili da je uvođenje direktne avio-linije umnogome doprinelo približavanju dve zemlje, naroda i kultura i otvorilo nove mogućnosti saradnje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.