KAO I UVEK, BEZ DLAKE NA JEZIKU: Čović o ‘haosu’ koji Partizan pravi, a zatim se dotakao o ‘vrbovanju’ reprezentativaca!

Izvor: HotSport.rs, 07.Jul.2021, 18:58

KAO I UVEK, BEZ DLAKE NA JEZIKU: Čović o ‘haosu’ koji Partizan pravi, a zatim se dotakao o ‘vrbovanju’ reprezentativaca!

Nebojša Čović je govorio o aktuelnim dešavanjima u srpskoj košarci. Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović dotakao se teme o budžetima srpskih klubova, a potom je govorio i o problemima u našoj košarci. Poznato je da je ekipa sa Malog Kalemegdama godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << unazad dovodila velika i zvučna imena, ali situacija se sad potpuno preokrenula, pošto […]
The post KAO I UVEK, BEZ DLAKE NA JEZIKU: Čović o ‘haosu’ koji Partizan pravi, a zatim se dotakao o ‘vrbovanju’ reprezentativaca! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OGROMNO PRIZNANJE ZA TIM SA MALOG KALEMEGDANA: Marketing Crvene zvezde ponovo u vrhu Evrope!

Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2021, 13:02

Potpuna posvećenost i kontinuirani kvalitet još jednom su naišli na potvrdu od strane Evrolige. U izboru za najbolju marketing i poslovnu strategiju za sezonu 2020/2021 KK Crvena zvezda mts je osvojio treće mesto u konkurenciji cele evroligaške porodice. Bronzani trofej odlazi u vitrine kluba, to...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.