Čović odgovorio na optužbe iz Partizana, ko to pušta kišu?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 15:42

Čović odgovorio na optužbe iz Partizana, ko to "pušta kišu"?

Prvi čovek Zvezde govorio o aktuelnostima.

Nakon burne Skupštine ABA lige na kojoj je Partizan osporio pravo predstavniku FMP Železnika da bude predsedavajući, stigle su brojne reakcije.

Partizan traži izbacivanje FMP-a zbog veza sa Zvezdom, ali predsednik "crveno-belih" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nebojša Čović tome ne pridaje mnogo znajača.

Gostujući u jutarnjem programu TV Pink, na konstataciju voditelja da potredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić priča da je Čović predsednik Zvezde i FMP-a istovremeno, Čović je kratko prokomentarisao.

"Jeste, ja inače puštam kišu. Pravo da vam kažem, život je toliko kratak da nemam vremena da se bavim nebitnim ljudima", rekao je čelnik košarkaškog kluba sa Malog Kalemegdana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.