BEZ USTEZANJA: Predsednik Zvezde ODGOVORIO na prozivke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 15:23

BEZ USTEZANJA: Predsednik Zvezde ODGOVORIO na prozivke!

Burna sednica.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović odgovorio je  na prozivke, posle burne sednice Skupštine ABA lige.

Na Skupštini regionalnog takmičenja raspravljalo se više sati, oko toga da se iz ABA lige izbaci FMP, zbog navodnog sukoba interesa i veze sa srpskim šampionom, što su na kraju klubovi odbacili.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana je demantovao tvrdnje da je istovremeno predsednik Crvene zvezde i Pantera, što je izjavio potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, a zatim u ironičnoj rečenici odgovorio:

- Jeste, ja inače puštam kišu - rekao je Nebojša Čović.

A onda nastavio u ozbiljnijem tonu.

- Pravo da vam kažem, život je toliko kratak da jednostavno nemam vremena da se više bavim nebitnim ljudima -istakao je Čović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čović odgovorio na optužbe iz Partizana, ko to "pušta kišu"?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020

Prvi čovek Zvezde govorio o aktuelnostima...Nakon burne Skupštine ABA lige na kojoj je Partizan osporio pravo predstavniku FMP Železnika da bude predsedavajući, stigle su brojne reakcije...Partizan traži izbacivanje FMP-a zbog veza sa Zvezdom, ali predsednik "crveno-belih" Nebojša Čović tome...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.