Čović: Pet godina za sanaciju duga, trpeće rezultati

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Dec.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Pet godina za sanaciju duga, trpeće rezultati

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da ne bi određivao rok koji će biti potreban za sanaciju duga, ali da misli da će biti potrebno najmanje pet godina.
Ne bih poredio situaciju sa košarkaškim i fudbalskim klubom, jer je u pitanju potpuno druga dimenzija problema. Najveći transferi u košarci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kojih ima malo, kreću se od 500.000 evra do milion, a u fudbalu su mali oko milion, a oni pristojniji između tri i četiri miliona – rekao je Čović, koji je potom nastavio:
Drugi problem je to što su u košarkaškom klubu svi igrači u vlasništvu kluba, dok u fudbalskom to nije sklučaj, čime sam, priznajem, bio iznenađen. Ne bih određivao rok, prvenstveno što fudbalski klub ima imovinu, a košarkaški nema, ali mislim da bez minimum pet godina ne može ništa značajnije da se uradi i to će sigurno uticati na rezultate.
Košarkaški klub Crvena zvezda je za nešto više od godinu i po dana uspeo skoro da sanira dug od 15,5 miliona evra, dok fudbalski klub trenutno duguje blizu 50 miliona evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Najmanje pet godina za sanaciju duga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2012

BEOGRAD -..Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da ne bi određivao rok koji će biti potreban za sanaciju duga, ali da misli da će biti potrebno najmanje pet godina..."Ne bih poredio situaciju sa košarkaškim i fudbalskim klubom, jer je u pitanju potpuno druga...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.