Čović: Partizanov ugovor je raskinut u maju, takvih uslova nema ni u osnovnoj školi VIDEO

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 11:50

Čović: Partizanov ugovor je raskinut u maju, takvih uslova nema ni u osnovnoj školi VIDEO

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostujući na TV Prva govorio je o problemima koje imaju u vezi sa Beogradskom arenom.

Klub sa Malog Kalemegdana smatra da nema ravnopravan tretman u vezi sa podelom termina treninga prvog tima i mlađih selekcija u toj hali.

"Mi sada imamo dodatan problem. Uskoro nećemo imati dovoljne uslove za normalno odvijanje treninga iako smo se sve dogovorili. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dogovorili smo se da po 50 odsto koristimo Arenu. Ali, moramo da koristimo i malu salu za treninge. Mi još nismo ušli u nju. Tu su priče da Partizan ima ugovor. Partizanu je ugovor raskinut 5.5.2023. godine. Dopis od raskida ugovora je potpisan od direktora Arene Gorana Grbovića, upućen Partizanu. Na bazi toga smo se dogovarali, baš kao i 2018. godine", rekao je Čović.

Potom se osvrnuo na uslove pod kojima je KK Partizan iznajmljivao malu salu.

"Uslovi pod kojima su oni imali male sale u Areni su neverovatni. Devet hiljada evra neto mesečno za 450 ili 500 sati koje koristite. To izađe bruto oko 2.800 dinara po satu. To nemate ni kada iznajmljujete sale u osnovnim školama", dodao je Čović i negirao navode predsednika Partziana Ostoje Mijailovića da taj tim ima višegodišnji ugovor sa Arenom.

Komentarisao je i nedavna dešavanja u klubu.

"Upali smo u neku čudnu krizu. Ona je počela od utakmice sa Žalgirisom koju smo dobili, a onda sami sebe pobedila. To se onda nastavilo protiv Virtusa koji se nudio, a onda i Partizana. Pobedili smo i Partizan, a onda i sami sebe. Novi trener nikada nije pomenuo kao alibi da su mu nedostajali igrači. Da li je moralo da dođe do promene trenera? Po našoj analizi, moralo je iako smo vrlo zadovoljni sa onim što smo prošli sa gospodinom Duškom Ivanovićem. Znam kad uđemo u krizu i zajedno a ljudima u klubu smo doneli odluku. Došao je iskusan trener, dobili smo važnu utakmicu. Izgubili smo protiv Partizana? Pa šta? I dalje sija sunce", smatra Čović.

Nije mu se svidelo zviždanje navijača.

"Nama navijači trebaju kada ide loše. Kada ide dobro, kada vodimo po 15, 20 razlike, pa super. Ali kada igramo loše, nama ne treba zviždanje. Što se toga tiče, neka i zvižde. Neka svako radi svoj posao. Ja mislim da to nije njihov posao, da vređaju svoje igrače i svog trenera", zaključio je Čović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Beogradska Arena

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČOVIĆ: Partizan od maja nema ugovor sa Beogradskom arenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023

Crvena zvezda u problemu zbog termina za treninge...Predsednik Košarkšakog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je na TV Prva gde je govorio o problemima koje crveno-beli imaju u vezi termina u ''Štark'' areni. Crvena zvezda smatra da nema ravnopravan tretman u vezi sa podelom termina treninga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.