Čović: Janković može u Partizan, ali za 200.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Janković može u Partizan, ali za 200.000 evra

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da nema ništa protiv da košarkaš Stefan Janković pređe u Partizan, ali za obeštećenje od 200.000 evra.

Jankoviću je Košarkaški savez Srbije odbio zahtev za raskid ugovor sa crveno-belima u toku priča da će otići u redove najvećeg rivala kao slobodan igrač.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Nemamo problem da neko pređe u crno-beli tabor. Obeštećenje je 200.000 evra. Možda i na rate. On nije slobodan igrač i to ćemo da branimo do najviših međunarodnih instanci. Ponosni smo što je igrao za nas, verujem da je i on ponosan. Može gde hoće, samo neka novac legne na račun", rekao je Čović gostujući na televiziji Pink.

Trener Milan Tomić ne računa na Jankovića, koji ni ne trenira sa ekipom, već se trenutno nalazi u Španiji.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čović: Janković može u Partizan, ali za 200.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da nema ništa protiv da košarkaš Stefan Janković pređe u Partizan, ali za obeštećenje od 200.000 evra...Jankoviću je Košarkaški savez Srbije odbio zahtev za raskid ugovor sa crveno-belima u toku priča da će otići u redove najvećeg rivala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.