ČOVIĆ OTKRIO DA LI OSTAJE PREDSEDNIK ZVEZDE: Iza nas je najgora sezona, korona je uradila svoje!

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2021, 12:58

ČOVIĆ OTKRIO DA LI OSTAJE PREDSEDNIK ZVEZDE: Iza nas je najgora sezona, korona je uradila svoje!

Ističe da nije neodgovoran čovek. Uskoro će se održati novi izbori za predsednika KK Crvena zvezda, a Nebojša Čović je u razgovoru za televiziju Prva otkrio od čega zavisi njegova kandidatura. On je istakao da će odluku doneti nakon konsultacije sa doktorima jer mora da bude potpuno zdrav. – Ne osećam se još fit. Ne […] >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
The post ČOVIĆ OTKRIO DA LI OSTAJE PREDSEDNIK ZVEZDE: Iza nas je najgora sezona, korona je uradila svoje! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"IZGUBIO SAM 37 KILOGRAMA, napalo mi je SRCE, JETRU, PROSTATU..." Nebojša Čović o mesecima borbe protiv korone: "Čak je i kosa prestala da mi raste"

Izvor: Blic, 29.Avg.2021

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, jedan je od retkih sportskih funkcionera koji je proživeo "pakao" korona virusa, koji je dobio još u januaru ove godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.