Kome Nataša Bekvalac poručuje “Dođi mami”? (VIDEO)

Izvor: Svet, 23.Maj.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome Nataša Bekvalac poručuje “Dođi mami”? (VIDEO)

Nakon velikog uspeha singla „Mala plava“ koji samo na Jutjubu broji preko 27 miliona pregleda, pop zvezda Nataša Bekvalac ponovo je udružila snage sa hit mejkerom Cobijem i priprema iznenađenje za svoju publiku.
Prvu najavu novog singla provokativnog naziva „Dođi mami“ pevačica je objavila na svom Instagram profilu, kako bi javnosti dodatno zagolicala maštu:








View this post on Instagram
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<














Soon…@cobi.v 🎶🎼razmisljamo😂😂😂
A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on May 22, 2019 at 8:39am PDT


Prema rečima dobro upućenih, pesma će biti predstavljena publici za tri nedelje, dok se očekuje da ceo album bude objavljen do Nove godine. Bekvalčeva nastavlja da koketira sa novim muzičkim žanrovima, a oni koji su čuli pesmu tvrde da je u pitanju pravi letnji hit.
Nataša je bila kratka u izjavi kada smo je pozvali i samo je kroz osmeh rekla: „Tako je, pripremila sam ponovo nešto zanimljivo za moju publiku. Budite samo još malo strpljivi i verujem da će vam se pesma dopasti više nego mojoj mami.“
svetsvet
The post Kome Nataša Bekvalac poručuje “Dođi mami”? (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.