Zavetnici: Mi smo garancija da neće biti predaje Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2022, 15:12

Zavetnici: Mi smo garancija da neće biti predaje Kosova i Metohije

Zavetnici će biti čvrsta garancija da neće biti predaje Kosova i Metohije, ulaska u NATO i uvođenja sankcija Rusiji, poručila je Milica Đurđević Stamenkovski, nosilac izborne liste stranke Zavetnici i kandidat za predsednika Srbije sa završnog predizbornog skupa u Aranđelovcu.

Okupljenima su se obratili kandidati za narodne poslanike i intelektualci koji su podržali predsedničku kandidaturu Đurđević Stamenkovski, među kojima su Dušan Proroković, Mladen Kočica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Srđan Perišić, navodi se u saopštenju Zavetnika.

Đurđević Stamenkovski se osvrnula na napade koji, prema njenim rečima, stižu sa različitih adresa i rekla da prozapadna opozicija iznosi neistine da su Zavetnici produžena ruka vlasti.

"Aleksandar Vučić nas optužuje da rušimo državu. Podsećam ga da su ovu zemlju rušili Šreder i Toni Bler, a mi želimo da je obnovimo i uspravimo", rekla je Đurđević Stamenkovski, poručivši: "vidimo se u parlamentu, i u drugom krugu".

"Kao državotvorna snaga brinućemo o interesima Srbije, domaćoj privredi, porodici i selu", zaključila je ona.
Pogledaj vesti o: NATO,   NATO skup,   Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.