Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 16:38

ZVIŽDANJE, POVICI, IZBACIVANJE IZ SALE, PODSMESI Haos tokom Bajdenovog govora o stanju nacije u Kongresu: "RECI NJENO IME" (FOTO, VIDEO)

Američki predsednik Džo Bajden sinoć je proglasio demokratiju ugroženom i nazvao neprihvatljivim stajalište bivšeg predsednika Donalda Trampa o NATO-u, u govoru o stanju nacije osmišljenom da suprotstavi njegovu viziju SAD i sveta onoj koju podupire njegov prethodnik i najverovatniji protivnik na predsedničkim izborima. Tokom govora od 68 minuta, američkog lidera su izviždali, prekidali i dobacivali mu, zbog čega se na momente činilo da se Kongres pretvorio u fudbalski stadion ispunjen hordom navijača.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAD „neće pokleknuti“ Rusiji – Bajden

Izvor: Vostok.rs, 08.Mar.2024

SAD neće prestati da podržavaju Ukrajinu u njenom sukobu sa Rusijom, izjavio je predsednik Džo Bajden u svom obraćanju o stanju Unije u četvrtak uveče.. Ruski predsednik Vladimir Putin je pakleno spreman da „seje haos širom Evrope“, tvrdi Bajden. „Ako neko u ovoj sali misli da...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.