Vlasti u Prištini planiraju da odseku sever?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2018, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasti u Prištini planiraju da odseku sever?

Vlasti u Prištini uz pomoć saveznika iz NATO uveliko pripremaju operaciju nasilnog preuzimanja Jarinja i Brnjaka, administrativnih prelaza na severu Kosova i Metohije, kako bi time simbolično potvrdile "suverenitet" lažne države, pišu Novosti.

Prema informacijama lista, u ovaj plan uključeni su najviši zvaničnici takozvanog Kosova, a upad na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jarinje i Brnjak operativno se razrađuje i u američkoj bazi Bondstil.

Izvori Novosti prenose da je cilj akcije koju bi vodile Kosovske bezbednosne snage da se proizvede psihološki efekat kod Srba na severu Pokrajine, odnosno utisak da su odsečeni od centralne Srbije.

Ova opasna ideja mogla bi da se sprovede uz prećutnu saglasnost misije Euleks, navode Novosti, čiji izvori tvrde i da su Albanci naručili 12.000 komada lakog raketnog bacača "armbrust", zbog mogućeg odgovora Beograda.
Pogledaj vesti o: NATO,   Brnjak,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanci planiraju da odseku sever!

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2018

Vlasti u Prištini uz pomoć saveznika iz NATO pripremaju upad na prelaze Jarinje i Brnjak. Cilj: potvrda "suvereniteta" i psihološki udar na Srbe. Albanci naručili 12.000 nemačkih raketnih bacača marke "armbrust" VLASTI u Prištini, uz pomoć saveznika iz NATO, uveliko pripremaju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.