Srbija uspešno sarađuje sa NATO, ali se to ne vidi u medijima

Izvor: EurActiv Srbija, 06.Okt.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija uspešno sarađuje sa NATO, ali se to ne vidi u medijima

Srbija uspešno saradjuje sa NATO na više nivoa, ali se ta saradnja "medijski marginalizuje" zbog negativnog stava većine gradjana prema Alijansi, ocenili su 6. oktobra učesnici tribine "Evroatlantske integracije u očima srpskih medija - mitovi i činjenice". Na skupu u organizaciji Atlantskog saveza Srbije novinar Milan Mišić ocenio je da su mediji u Srbiji, prvenstveno tabloidi, stvorili sliku po kojoj "NATO nasrće na Srbiju" koju "brane Rusija i njen predsednik Vladimir Putin".
Opširnije...
Pogledaj vesti o: NATO,   NATO skup,   Vladimir Putin

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

"Saradnja sa NATO u Srbiji se medijski marginalizuje"

Izvor: VOA, 06.Okt.2017

Ako se analiziraju mediji u Srbiji stiče se utisak da NATO nasrće na Srbiju, dok se novine mnogo bolje prodaju kada se objavi Putin na naslovnoj strani - samo su neke od ocena koje su se čule na današnjem skupu o odnosu medija prema NATO, koji je organizovao Atlantski savet Srbije. Uz ocenu da...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.