SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA: Tačiju zadrhtala ruka, pa jednim gestom odao svoju vezu sa Olbrajtovom!? (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA: Tačiju zadrhtala ruka, pa jednim gestom odao svoju vezu sa Olbrajtovom!? (FOTO/VIDEO)

Povodom 20. godišnjice od ulaska NATO trupa na prostor KiM, Hašim Tači je primio Medlin Olbrajt.

Međutim, posle susreta dvoje bivših ljubavnika (o njihovoj ljubavnoj vezi pisali su brojni mediji), Tači je napravio veliku grešku na Tviteru.

On je na toj društvenoj mreži postavio fotografiju pored svoje drage, ali je u tekstu označio pogrešnu osobu, izvesnu Medlin Eskind.

Da li je u pitanju slučajna greška ili je Tačiju zadrhtala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruka od sećanja na Olbrajtovu, procenite sami.

I awarded Madame Secretary @Madeline the Presidential Medal of Freedom because she represented the best about world’s diplomacy - but also humanity: helping people in need but also stopping criminals in their evil deeds. Kosovo will eternally be thankful to Madame Secretary. pic.twitter.com/S7LpqlLVIS

— Hashim Thaçi (@HashimThaciRKS) June 12, 2019

Hašim Tači zahvalio se juče bivšoj američkoj državnoj sekretarki Medlin Olbrajt na "nesebičnom doprinosu" i odlikovao je Ordenom slobode.

- Ova godišnjica je nada i direktno je povezana s vašim ličnim doprinosom. Dali ste nam dostojanstvo i identitet da živimo u miru - rekao je Tači Olbrajtovoj koja je bila državna sekretarka SAD u vreme NATO bombardovanja SR Jugoslavije.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.