ŠIRITE LAŽNE VESTI O SRBIJI Grenel osuo po kongresmenki Slotkin

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 23:58

ŠIRITE LAŽNE VESTI O SRBIJI Grenel osuo po kongresmenki Slotkin

Grenel je naveo da je Srbija ta koja je tražila povećanje prisustva NATO trupa.

Bivši izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je danas kongresmenki Elisi Slotkin da ne širi lažne vesti o situaciji na Kosovu i Metohiji.

On je naveo da je Srbija ta koja je tražila povećanje prisustva NATO trupa.

- Ne poznajete probleme. Širite lažne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vesti. Srbija je tražila NATO trupe. Godinama se niste oglašavali po ovim pitanjima - napisao je Grenel na društvenoj mreži X (Tviter).

Dodao je da se Slotkin "samo igra politike jer se kandiduje za funkciju".

- Potrebni su nam kongresmeni koji rade svoj domaći zadatak i podstiču pronalazak rešenja - poručio je Grenel.

Kongresmenka iz Mičigena je prethodno napisala da raspoređivanje dodatnih NATO snaga na KiM treba da pošalje jasnu poruku Srbiji - "povucite svoje trupe sa administrativne linije sa Kosovom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŠIRITE LAŽI I IGRATE SE POLITIKE" Grenel poručio kongresmenki Slotkin: "Srbija je ta koja je tražila povećanje NATO trupa na KiM"

Izvor: Blic, 05.Okt.2023, 00:29

Bivši izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je danas kongresmenki Elisi Slotkin da ne širi lažne vesti o situaciji na Kosovu i Metohiji, te da je Srbija ta koja je tražila povećanje prisustva NATO trupa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.