Protest navijača ispred ambasade SAD u Beogradu

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest navijača ispred ambasade SAD u Beogradu

Više navijačkih grupa iz Beograda okupilo se sinoć, na dvadesetogodišnjicu NATO bombardovanja, ispred ambasade SAD u Beogradu.

Foto: MONDO/D. Jauković Ilustracija

Među okupljenima bili su navijači Crvene Zvezde, Partizana i Zemuna.

Uz parolu, sa megafona se mogla čuti i sirena koja je pre tačno dve decenije označavala početak i kraj vazdušne opasnosti tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bombardovanja na SRJ, pišu "Novosti".

"Nismo vam zaboravili decu, braću i drugare. Da se i vama čuje ovaj zvuk preko bare", pisalo je na transparentu.

Na snimku objavljenom na Youtube vidi se da su navijači palili baklje, vikali parole protiv NATO, a jedan od njih je nosio i zastavu na kojoj je precrtan znak NATO-a.

Zapadni ambasadori o bombardovanju: Žao nam je!
Pogledaj vesti o: NATO,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Navijačke grupe noćas se okupile ispred ambasade SAD (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2019

Nekoliko navijačkih grupa okupilo se noćas ispred američke ambasade u Beogradu, na 20. godišnjicu NATO bombardovanja..."Blic" navodi da su među okupljenima bili navijači Crvene zvezde, Partizana i Zemuna..."Nismo vam zaboravili decu, braću i drugare. Da se i vama čuje ovaj zvuk preko bare", pisalo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.