Odvojeni razgovori Vučića i Kurtija sa Stoltenbergom 17. avgusta u sjedištu NATO

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Avg.2022, 13:33

Odvojeni razgovori Vučića i Kurtija sa Stoltenbergom 17. avgusta u sjedištu NATO

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg sastaće se 17. avgusta u Briselu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem, saopšteno je 12. avgusta iz službe za odnose sa javnošću NATO. Vučić i Kurti otputovaće u Brisel na odvojene razgovore sa Stltenbergom, nakon kojih će biti održane konferencije za novinare. Razgovori u sjedištu NATO biće održani samo dan prije početka nove runde dijaloga Kosova i Srbije, uz posredovanje Evropske unije...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stoltenberg se 17. avgusta odvojeno sastaje sa Vučićem i Kurtijem

Izvor: Danas, 12.Avg.2022

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg sastaće se 17. avgusta u Briselu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.