Obeležavanje 25 godina NATO agresije u Prokuplju, dolaze Vučić i Dodik

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2024, 12:49

Obeležavanje 25 godina NATO agresije u Prokuplju, dolaze Vučić i Dodik

U nedelju, 24. marta širom Srbije obeležiće se 25 godina bombardovanja SRJ, a centralna manifestacija na kojoj će prisustvovati i državni vrh na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom biće održana u Prokuplju na Trgu topličkih junaka od 20 sati.
Da će Vučić doći u Prokuplje nezvanično se znalo već nekoliko dana, a sada je to i zvanično potvrđeno u Gradskoj upravi u Prokuplju, gde pozivaju građane da im se pridruže tokom obeležavanja tog datuma.Vučić i Dodik u nedelju u Prokuplju; Foto: Lj. M.
Toplica...
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodni muzej: 1999 - izlozba fotografija Zorana Petrovica i Nebojse Radosavljevica Rausa

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 20.Mar.2024

Izlozba fotografija 1999 Zorana Petrovica i Nebojse Radosavljevica Rausa bice otvorena u Narodnom muzeju Šumadije u nedelju 24. marta posle 19 casova. .Izlozba je sastavni deo memorijalnog skupa Secanje na tragediju 1999 posvecenog obelezavanju 25 godina od pocetka NATO agresije na SR Jugos..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.