NATO odgovorio na kritiku sa ruske strane

Izvor: Vostok.rs, 13.Apr.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO odgovorio na kritiku sa ruske strane

13.04.2014. -

Pres-služba severoatlantskog saveza se potrudila da odgovori na sve kritike Rusije, koje su se čule u poslednje vreme. Detaljna analiza optužbi je objavljena na sajtu NATO.

Između ostalog, širenje NATO na istok se objašnjava slobodnim izborom evropskih država, koje su dobrovoljno stupale u NATO.

Isto tako su u NATO odgovorili na kritike Moskve u vezi operacija na Kosovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << i u Libiji, izjavivši da je NATO dobio odobrenje Saveta bezbednosti UN na operaciju u Libiji. Na isti način je dobijena i dozvola međunarodne zajednice za provođenje operacije na Kosovu.

Izvor: Glas Rusije, foto: © Flickr.com/Joint Force Command Lisbon/cc-by-nc-sa 3.0    
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.