NATO koristi mit ruske agresije da ujedini članice

Izvor: BKTV News, 31.Mar.2017, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO koristi "mit ruske agresije" da ujedini članice

Moskva je danas osudila "klevete NATO" i optužila Alijansu da koristi "mit ruske agresije" kao način da ujedini svoje članice.

Kako bi održao jedinstvo, NATO koristi "mit ruske pretnje, klevete ruske agresije, beskonačno ponavljanje potrebe da joj se zajednički treba suprotstaviti", navelo je u saopštenju rusko Ministarstvo spoljnih poslova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Ovakva reakcija Moskve usledila je pošto je američki državni sekretar Reks Tilerson, na svom prvom sastanku NATO u Briselu, osudio "agresiju Rusije u Ukrajini".

Time je Tilerson, kako je navela agencija AFP, signalizirao mogući "tvrđi stav" administracije Donalda Trampa prema Moskvi.

"NATO je već mnogo puta stavio ideološku dogmu ispred istinskih napora da se reše svetski problemi. Jedino rešenje je radikalna promena prirode Alijanse", navelo je rusko ministarstvo.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: NATO koristi "mit ruske agresije" da ujedini članice

Izvor: RTS, 31.Mar.2017

Moskva je osudila "klevete NATO-a" i optužila Alijansu da koristi "mit ruske agresije" kao način da ujedini svoje članice. . Kako bi održao jedinstvo, NATO koristi "mit ruske pretnje, klevete ruske agresije, beskonačno...

Nastavak na RTS...

"NATO koristi "mit o našoj agresiji" da bi se ujedinio"

Izvor: B92, 31.Mar.2017

Rusko Ministarstvo inostranih poslova ocenilo je kao "klevetu" izjavu na ministarskom sastanku NATO-a da Rusija "koristi agresiju" u Ukrajini..."Održavanje jedinstva u NATO-u nije lako, ali ministri ne moraju dugo da traže, uvek imaju isti mit o ruskoj pretnji i kleveti o ruskoj agresiji u njihovim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.