NATO SNAGE SPROVELE VOJNU AKCIJU ORAO DEVET! Sve vrvi od vojnika KFOR-a duž administrativne linije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 19:39

NATO SNAGE SPROVELE VOJNU AKCIJU "ORAO DEVET"! Sve vrvi od vojnika KFOR-a duž administrativne linije! (FOTO)

Povećano je prisustvo snaga KFOR-a

Mirovna misija na KiM predvođena NATO-om (KFOR) danas je saopštila da je njena regionalna komanda "Zapad" sprovela akciju "Orao devet", u cilju povećanog prisustva duž administrativne linije, ali i u nekim od najudaljenijih oblasti pokrajine.

Jedinice italijanskog Kfora, pojačane severnomakedonskim, albanskim i moldavskim vodovima, sprovele su statički posmatrački nadzor uz podršku mobilnih danonoćnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << patrola u opštinama Istok, Štrpce i Orahovac, saopštio je Kfor na Fejsbuku.

Iz Kfora su još jednom naglasili da Misija deluje u skladu sa mandatom Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, a kako bi obezbedila sigurnost, bezbedno okruženje i slobodu kretanja za sve zajednice koje žive na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KFOR sproveo posmatračku akciju "Orao devet" duž administrativne linije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2023

Mirovna misija na KiM predvođena NATO-om (KFOR) danas je saopštila da je njena regionalna komanda "Zapad" sprovela akciju "Orao devet", u cilju povećanog prisustva duž administrativne linije, ali i u nekim od najudaljenijih oblasti severne pokrajine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.