Izvor: JUGpress.com, 25.Maj.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi znaju, pamte i ne zaboravljaju NATO zločine

VRANJE

Udruženje „Naš svet, naša pravila“ u saradnji sa SUBNOR i Gimnazijom „Bora Stanković“ u Vranju, u nedelju, 26. maja, priređuje svečanu akademiju pod nazivom „Mladi znaju, pamte i ne zaboravljaju NATO zločine“.

„Cilj akademije je da pokažemo našim vršnjacima i sugrađanima kako mladi poznaju slavnu istoriju, punu stradanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << našeg naroda zarad slobode i kako nikada nećemo i ne možemo da zaboravimo patnju prouzorkovanu ovim terorističkim i zločinačkim aktom NATO alijanse. U današnjem vremenu činjenica je da se mladi okreću onome što nije vredno pomena, a kamoli vrednovanja. Iz šireg aspekta shvatanja stvara se mišljenje kako mlade ne interesuje istorija njihovog naroda i kako ne misle da pomažu svojim sunarodnicama u bilo čemu. To pre svega pokazuju napuštanjem otadžbine i time što ma koliko god znali istoriju svog naroda nisu je svesni. Takvo mišljenje moramo da ispravimo i da pokažemo da je naša omladina pametna i teži osvešćivanju svojih vršnjaka i celokupnog srpskog naroda“, kaže se u pozivu Udruženja.

Ujedno pozivaju da u što većem broju dođu na svečanu akademiju koja će biti održana u sali Doma vojske od 19 sati.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.