Izvor: Danas, 24.Maj.2022, 13:00

Milanović: Ko krene priču da će izbiti rat u BiH – treba mu zalepiti usta selotejpom

Predsednik Republike Zoran Milanović danas je rekao da će tokom dana razgovarati s glavnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom o situaciji u BiH i kako će, ako Hrvati u BiH krenu s ostvarenjem onoga što su najavili, može dogoditi da netko naredi upotrebu međunarodnih vojnih snaga u toj zemlji protiv njih.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Milanović i Stoltenberg razgovarali o BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2022

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović istakao je danas u razgovoru sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom da Hrvatska "od svojih saveznika, članica NATO-a, očekuje više razumijevanja za pravedne i legitimne zahtjeve u pogledu osiguranja ravnopravnog položaja Hrvata u BiH".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.