Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024, 18:02

Kuleba: U julu očekujemo "snažan i dalekosežan korak" ka članstvu u NATO-u

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je danas da Kijev očekuje "snažan i dalekosežan korak" ka članstvu u NATO-u na samitu Alijanse u julu, u Vašingtonu. "Mi naporno radimo na tome da na samitu u Vašingtonu napravimo snažan i dalekosežan korak ka članstvu Ukrajine u NATO-u", rekao je Kuleba na onlajn konferenciji za medije, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: NATO,   NATO skup,   Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Makronova ideja „trupa u Ukrajini“ pogrešno je protumačena – Kijev

Izvor: Vostok.rs, 20.Mar.2024, 15:23

Ukrajini nisu potrebne trupe NATO-a na njenoj teritoriji da bi porazila Rusiju, izjavio je ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba.. On je tvrdio da su opaske francuskog predsednika Emanuela Makrona koje sugerišu da će alijansa predvođena SAD na kraju biti raspoređena u Ukrajinu pogrešno protumačene. Makronovi...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.