Kremlj: Nema čak ni krhke osnove...

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 12:10

Kremlj: Nema čak ni krhke osnove...

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da za sada nema nikakvih naznaka da mogu početi pregovori sa kijevskim režimom.

"Trenutno nema preduslova za dogovor. Štaviše, sada nema neke osnove, čak ni krhke, da bi se uspostavio kakav-takav dijalog. Vidimo: a) da režim ne želi (dijalog), b) nespremnost, v) strani pokrovitelji ne dozvoljavaju režimu (da pregovara)", rekao je Peskov.

Prema njegovim rečima, "zato sada nema preduslova za pregovore".

Ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je portparol Kremlja rekao da će Rusija nastojati da osigura sopstvenu bezbednost, što isključuje širenje NATO-a ka granicama zemlje i ulazak Ukrajine u alijansu. Peskov je takođe primetio da izjave ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog o potencijalnom članstvu Ukrajine u NATO govore o nespremnosti i nesposobnosti Kijeva da rešava postojeće probleme za pregovaračkim stolom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kremlj tvrdi da ne postoje preduslovi za razgovore sa kijevskim režimom

Izvor: Vostok.rs, 11.Jun.2023

Danas ne postoji čak ni „osnova“ za razgovore sa kijevskim režimom, izjavio je u nedelju portparol Kremlja Dmitrij Peskov.. "Danas nema preduslova za sporazume. Štaviše, danas nema temelja, čak i krhkih, za izgradnju bilo kakvog dijaloga. Vidimo: prvo, režim ne želi, drugo, nespreman...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.