Kosovo je američki top

Izvor: TvojPortal.com, 26.Jun.2011, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo je američki top

/vesti online/ Kad bi Srbija ušla u NATO, ona ne bi smela ni na koga da laje, kao što to ne može ni sada kada joj uljezi ulaze u kuću.
Profesor psihologije na univerzitetu Kalifornija u San Dijegu, književnik i umetnički fotograf dr Vladimir Konečni, tvrdi da Beograd i Srbiju nikad nije napuštao, a stigao je da obiđe skoro celu planetu, od Papue Nove Gvineje i Australije do Amazona i kineskog vrha Deset hiljada Buda na 3.099 >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << metara u Sičuanu.
 
Vladimir Konečni, profesor psihologije na Univerzitetu Kalifornija

Njegova izložba umetničke fotografije "U senkama i odblescima" na papiru, platnu i metalu biće otvorena 1. jula u Beogradu. Nedavno mu je beogradski Licej izdao i "Autobiografiju - književni i likovni eksperimenti 1986-2011", bibliofilsko izdanje u 99 primeraka, koje poklanja srpskim institucijama i najvećim imenima srpske kulture. Nedavno se vratio sa Bijenala u Veneciji, gde je bio počasni gost kineskog paviljona.Ostatak vesti pročitajte na linku

SrbijanatoKosovobondstilPROFESOR PSIHOLOGIJASAN DIJEGOvladimir konecni
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.