Komandant NATO poručio Kosovu: Preti vam izolacija

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandant NATO poručio Kosovu: Preti vam izolacija

Priština -- Kosovu preti izolacija nakon uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH, upozorio komandant Komande združenih snaga NATO u Napulju admiral Džejms Fogo.

"Šta se zapravo želi ostvariti tim porezom?", zapitao je Fogo nakon svečane ceremonije primopredaje dužnosti šefa Kfora između odlazećeg generala Salvatorea Kuočija i njegovog naslednika Lorenca D`Adarija, u Prištini, prenela je prištinska Gazeta ekspres.

General NATO je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe spomenuo dijalog između Beograda i Prištine, rekavši da Srbija i Kosovo, sa kojim, inače, EU pregovara u odvojenom procesu, treba da teže evroatlantskim integracijama za dobrobit oba naroda.

"Porez od 100 odsto koji je Kosovo odredilo za robu iz Srbije rizikuje izolovanje Kosova", rekao je Fogo.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NATO: Kosovu preti izolacija zbog taksi!

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018

Kosovu preti izolacija nakon što su prištinske vlasti odlučile da za 100 odsto povećaju porez na robu iz Srbije i BiH, upozorava komandant Komande združenih snaga NATO u Napulju, admiral Džejms Fogo, prenosi prištinska Gazeta express...Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija.."Šta se zapravo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.