KLINTONOVA PODIGLA PRAŠINU IZJAVOM O PUTINU! Reagovao zvanični Kremlj: Pokušava da obrne teze

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 16:54

KLINTONOVA PODIGLA PRAŠINU IZJAVOM O PUTINU! Reagovao zvanični Kremlj: Pokušava da obrne teze

Klintonova je juče tokom govora u Stejt departmentu ismevala Putinovu zabrinutost zbog proširenja NATO.

Bivša američka državna sekretarka, Hilari Klinton, pokušava da obrne teze kada optužuje Rusiju i predsednika Rusije, Vladimira Putina, za širenje NATO, izjavio je danas portparol Kremlja, Dmitrij Peskov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

- Gospođa Klinton je među nama poznata po svojim pokušajima da sve preokrene naglavačke i obrne teze - rekao je on.

Peskov je istakao da što se tiče redosleda postupaka Vladimira Putina, verovatno je neophodno podsetiti Klintonovu na brojne talase širenja NATO i približavanje vojne infrastrukture Alijanse do granice Rusije.

Prema njegovim rečima, predsednik Rusije je uporno pozivao zapadne zemlje da razgovaraju o ovom pitanju i potpišu dokument čiji je nacrt pripremljen, ali su strane kolege odlučno odbijale da razgovaraju o bilo čemu.

- I ovde postaje potpuno jasno šta je bio povod za specijalnu vojnu operaciju koja se izvodi i traje - zaključio je on.

Klintonova je juče tokom govora u Stejt departmentu ismevala Putinovu zabrinutost zbog proširenja NATO, rekavši da je širenje NATO posledica ruske politike, preneo je NDTV.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Peskov: Klintonova zamenila pojmove

Izvor: B92, 27.Sep.2023

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton pokušava da promeni pojmove kada optužuje Rusiju i predsednika Rusije Vladimira Putina za širenje NATO...Ovo je danas izjavio portparol Kremlja Dmitrij Peskov..."Gospođa Klinton je među nama poznata po svojim pokušajima da sve preokrene naglavačke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.