KAD MI DOĐEMO NA VLAST... Đilasov pijun i večiti student otkrio prave namere NATO opozicije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 14:57

"KAD MI DOĐEMO NA VLAST..." Đilasov pijun i večiti student otkrio prave namere NATO opozicije (VIDEO)

Dan odluke pada 17. decembra.

Radomir Lazović, prvi na Đilasovoj listi "Srbija protiv nasilja", najavio je promenu politike Srbije prema Rusiji kad dođu na vlast.

Gostujući u jutarnjem programu na TV Prva, Lazović je izjavio "da, mi se zalažemo za usklađivanje spoljne politike sa EU, što podrazumeva i uvođenje sankcija Rusiji".

PRVI NA ĐILASOVOJ LISTI: KAD DOĐEMO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NA VLAST, UVODIMO SANKCIJE RUSIJI!

Radomir Lazović, prvi na Đilasovoj listi "Srbija protiv nasilja", najavio je promenu politike Srbije prema Rusiji kad dođu na vlast:

"DA, MI SE ZALAŽEMO ZA USKLAĐIVANJE SPOLJNE POLITIKE SA EU, ŠTO… pic.twitter.com/EfZuRnBkXT

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 25, 2023
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

“Kada dođemo na vlast – uvodimo sankcije Rusiji”: Večiti student i prvi na Đilasovoj listi otkrio prave namere NATO opozicije (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Nov.2023

SRBIJA – Poslanik i večiti student na Poljoprivrednom fakultetu, Radomir Lazović, prilikom gostovanja u jutarnjem programu na TV Prva, rekao je da će stranka “Srbija protiv nasilja”, koju predvodi Dragan Đilas, ukoliko pobedi na izborima, uvesti sankcije Rusiji. Lazović, prvi na Đilasovoj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.