I šta sad?

Izvor: TvojPortal.com, 15.Dec.2011, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I šta sad?

/vesti online/ Trebalo je da prođe jedanaest godina pa da u Srbiji i poslednji demokrata, eurofanatik, antimiloševićevac, borac protiv srpskog nacionalizma i konzervativizma... shvati ono što je realistima bilo jasno od samog početka.


Da shvati istinu koja glasi: Nije NATO Alijansa bombardovala Srbiju 1999. godine da bi zaštitila ugrožene Šiptare na Kosovu već da bi Kosovo otela od Srbije.  To činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je ovih dana ogoljena kao oglodana kost. Nema ništa izvan toga. To je početak i kraj priče. Sve drugo; navodno ugrožena ljudska prava, srpska agresija, nesposobnost Srba da žive sa drugim narodima, hrana je za sive vijuge koji se ne naprežu ni jedanput mesečno, kamoli svakoga dana.
Jedanaest godina traje usađivanje u srpski kolektivni mozak "istine" da je međunarodna zajednica (NATO) intervenisala da bi se zaustavio "Miloševićev diktatorski režim" i sprečio pogrom Abanaca na Kosovu i Metohiji.
Jedanaest godina beogradski vlastodršci sluđuju sopstveni narod pričama o velikoj ljubavi koju međunarona zajednica gaji prema Srbiji a koja, eto, ne može da se ostvari zbog nekih sitnica: Miloševića, Karadžića, Mladića, Martića, Milutinovića, Pavkovića, Lazarevića, Ojdanića, Lukića...Sve ih je Beograd slančio i poslao u Hag. I do čega se došlo?
Opširnije

kolumnaratko dmitrovicvesti online
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.