Koštunica: Izbori i referendum o članstvu u NATO - jedini izlaz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2009, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Izbori i referendum o članstvu u NATO - jedini izlaz

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica ocenio je danas da je raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali i organizovanje referenduma o članstvu Srbije u NATO-u jedini izlazak iz krize.

Koštunica je u izjavi dostavljenoj agenciji Beta naveo da sadašnja vlast "lažnim obećanjima ubija svaku nadu da je napredak realan" i da, pre nego što se potpuno uruši autoritet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svih institucija, treba raspisati izbore.

"Samo nova vlada, koja će biti zasnovana na realnoj ekonomskoj i nacionalnoj politici, koja će pokazati solidarnost i uvek saopštavati istinu narodu, a ne gajiti lažna obećanja, samo takva vlada može da pokrene domaću privredu i izvuče Srbiju iz krize", naveo je Koštunica.

On je kazao i da je od velike važnosti da se, istovremeno sa vanrednim izborima, organizuje i referendum na kome bi se građani izjasnili da li, kako je naveo, žele vojnu neutralnost, ili da se Srbija učlani u NATO, "koji je izvršio agresiju na našu zemlju i ključni je faktor u procesu stvaranja lažne države Kosovo".

Prema njegovim rečima, "vanredni izbori i referendum o NATO-u odredili bi budućnost zemlje i uneli preko potrebnu stabilnost za dalji napredak Srbije".
Pogledaj vesti o: Izbori,   Vojislav Koštunica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koštunica: Raspisati izbore i referendum o članstvu u NATO

Izvor: EMportal, 24.Maj.2009

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da je jedini izlazak iz krize raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali i organizovanje referenduma o članstvu Srbije u NATO-u.

Nastavak na EMportal...

Koštunica: Izbori i referendum o NATO odmah!

Izvor: Press, 25.Maj.2009, 00:37

Predsednik DSS-a Vojislav Koštunica ocenio je juče da je jedini izlazak iz krize raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i organizovanje referenduma o članstvu Srbije u NATO-u. .Sadašnja vlast lažnim obećanjima ubija svaku nadu da je napredak realan. Treba raspisati izbore pre nego...

Nastavak na Press...

Raspisati izbore i referendum o članstvu u NATO

Izvor: NaDlanu.com, 25.Maj.2009

BEOGRAD, 24. maja 2009. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DŠ) Vojislav Koštunica ocenio je u nedelju da je jedini izlazak iz krize raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali i organizovanje referenduma o članstvu Srbije u NATO-u. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.