Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni tajnik NATO-a Stoltenberg u posjetu Kosovu

Glavni tajnik NATO Jens Stoltenberg počeo je posjetKosovu obilaskom sjedišta KFOR-au Prištini i inspekcijom snaga.

Stoltenberg će popodne razgovarati sa najvišim kosovskim zvaničnicima.

Poslije posjeta sjedištu KFOR-a, čelnik NATO je rekao da je ta misija postigla značajne rezultate u obezbjeđenju sigurnosti na Kosovu i da zbog toga odaje počast svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << vojnicima.

Stoltenberg je komentarao i rast religijskog ekstremizma u Evropi.

"Napadi koje smo vidjeli u Parizu bili su veoma ozbiljni, zato što su to bili napadi na nedužne ljude, ali i na slobodu govora i slobodu izražavanja i na otvoreno društvo. Mi smo alijansa koja je stvorena da bi branila otvorena i demokratska društva. Zato ćemo nastaviti naš zadatak i nastavićemo da se borimo protiv terorizma", rekao je glavni tajnikNATO.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Generalni sekretar NATO-a u posjeti Kosovu

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jan.2015

Kosovo – Jens Stoltenberg obišao trupe KFOR-a, kasnije će se susresti s kosovskim liderima. Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg počeo je posjetu Kosovu obilaskom sjedišta KFOR-a u Prištini i inspekcijom trupa, prenose agencije. Stoltenberg će popodne razgovarati s najvišim kosovskim zvaničnicima. Poslije...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.